Bivši potpredsjednik UFC-a preuzeo Glory!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.01.2018 10:02h Autor:

Mladen Brestovac & Rico Verhoeven/ Photo by Glory

Sjećate li se UFC-ovog izvršnog potpredsjednika Marshalla Zelaznika? On je, baš kao i mnogi drugi visoki menadžeri, dobio otkaz kada su kompaniju kupili novi vlasnici u ljeto 2016. godine. No, čovjek koji je organizirao širenje UFC-a na nove kontinente te je uspostavio UFC-ove urede u Torontu, Sao Paulu, Pekingu, Singapuru i Londonu se relativno brzo snašao.

U utorak je objavljeno da Zelaznik preuzima vođenje Gloryja – elitne svjetske kick boxing promocije. U priopćenju koje je poslano medijima stoji kako se Zelaznik nada da će uspjeti izgraditi platformu koja će omogućiti Gloryjevim borcima da demonstriraju svoj talent čitavom svijetu.

“Od kada sam bio mlad momak, kada sam gledao boksačke mečeve, uvijek sam bio impresioniran s talentom, vještinom i srcem boraca koji ulaze u ring. Bio sam sretnik koji je imao prilike raditi u borilačkom sportu mnoge ove godine, a sada sam dobio priliku raditi s Gloryjem. Pomoći mu izgraditi budućnost i to je vrlo laskavo za mene.”

“Glory je napravio sve jako dobro do ovog trenutka, a ja ću se pobrinuti da moj fokus bude nastavak razvitka Gloryja kao mjesta gdje su borci ponosni da se mogu boriti. Glory će se od sada posvetiti izgradnji platforme koja će omogućiti borcima da demonstriraju svoj talent čitavom svijetu”, stoji u priopćenju.

U njemu je nekoliko riječi rekao i vlasnik Goryja Pierre Andurand.

“Ne treba dvojiti da Marshall ima veliko iskustvo i viziju kojom može dignuti Glory na sljedeći nivo kao globalnu sportsku organizaciju. Presretni smo što će on od sada biti izvršni direktor i veselimo se sljedećoj fazi razvitka naše kompanije”, rekao je Andurand.

Iako je Glory bez sumnje jedina elitna svjetska kick boxing promocija, razlozi za promjenu vodstva ipak leže u tome što kompanija umjesto da raste, posljednjih nekoliko godina očigledno polako tone. Od ambicioznih mega evenata raskošne produkcije u dvoranama s 20 tisuća mjesta, Glory u posljednje vrijeme ima problema prodati samo nekoliko tisuća ulaznica za svoje evente. A osim Rica Verhoevena, nisu uspjeli stvoriti niti jednu drugu globalnu prepoznatljivu zvijezdu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI