Bivši Glory prvak Marc de Bonte proglašen nestalim

K1 / Boks 11.11.2016 00:32h Autor:

Marc de Bonte

Svijet kickboxinga je potresen nakon što se prije nekoliko dana izgubio svaki trag bivšeg Glory prvaku u velter kategoriji, Marku de Bonteu. On je službeno proglašen nestalom osobom.

26-godišnjak je prije šest dana napustio svoju dvoranu te se uputio iz Belgije prema Nizozemskom, gdje mu živi djevojka. On se tamo nije pojavio, a svi su se zabrinuli nakon što je njegov automobil pronađen napušten.

Nakon toga je krenula potraga u koju su uključeni i helikopteri, no nikakvih tragova ovom sjajnom sportašu nije bilo. Obitelj je danas izjavila kako strahuju od najgoreg, ali da nemaju nikakvu predodžbu što je moglo dovesti do toga.

De Bonte je inače bio Gloryev prvak do lipnja 2014. godine, kad je izgubio pojas porazom od Josepha Valtelinija. Nakon toga se povukao iz profesionalnog sporta, no vratio se u rujnu, pobjedom nad Arturom Gorlovim u Kini. Posljednje dvije godine je aktivno trenirao boks te je namjeravao kombinirati obje discipline. U karijeri je ostvario 84 pobjede i deset poraza, odradivši prvi meč prije 18. rođendana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI