Bivši svjetski prvak prozvao Nicka Diaza: Izađi iz svoje seljačke države i bori se(VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.03.2017 13:41h Autor:

Pascal vs. Kovalev (Instagram)

Nick Diaz je najnoviji UFC-ov borac kojeg se dovodi u kontekst s konkretnim imenom iz svijeta boksa.

Borac iz Stocktona je posljednji put u oktogon stupio početkom 2015. godine kada je odmjerio snage s Andersonom Silvom (NC), a svog idućeg izazivača dobio je u liku i djelu Jeana Pascala (31-4-1), bivšeg WBC i IBO prvaka u poluteškoj kategoriji koji je bez spomenutih titula ostao u revanšu s legendarnim Bernardom Hopkinsom.

Pascal je samo jedan u nizu boksača koje je zasmetalo što su pojedini MMA borci uvjereni da svojim boksom mogu parirati njemu i kolegama iz njegovog sporta.

“UFC-ovi borci uvjek pričaju da se mogu boriti, da mogu boksati, ali ne vidim to. Nick Diaz priča previše sranja. On nije nikad imao nekog tko može s njim razgovarati na isti način”, izjavio je Pascal u razgovoru s TMZ-om pa otkrio da bi pristao na meč u oktogonu, ali samo po boksačkim pravilima.

“Oni tvrde da mogu boksati, dok ja ne tvrdim da mogu ići na pod. Odlazak na pod s drugim muškarcem nije nešto što činim, radije bih to radio sa ženom. Prilično sam siguran da ga mogu prebiti jer sam ja borac, ja nisam UFC-ov hrvač. Ja se borim šakama. Mogu reći Diazu, ‘zašto ne izađeš iz svoje seljačke države i boriš se sa mnom u pravom gradu poput Montreala’. To sranje možemo rasprodati.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI