Bijesni Wilder poručio Furyju: “Ti jadniče jedan…”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.02.2019 11:54h Autor:

Wilder vs. Fury

Deonatay Wilder je bijesan jer mu je propao revanš protiv Tysona Furyja, koji je bio naložen od strane WBC-a za mjesec svibanj. No, u konačnici je “Kralj Cigana” odlučio potpisati ugovor s ESPN-om i Top Rankom što je onemogućilo da se revanš realizira.

WBC svjetskog prvaka u teškoj kategoriji je posebno naživcirala Furyjeva izjava od prošlog tjedna u kojoj je potvrdio da će se boriti protiv bilo koga.

Šteta: Propao revanš između Wildera i Furyja!

“Borit ću se protiv bilo koga u svijetu boksa, nemojte koristiti politiku da me ne izazovete. Da ne izazovete pravog šampiona svijeta u teškoj kategoriji”, rekao je Fury na što se Wilder noćas nadovezao.

“Ti jadniče jedan! Svi znamo da si to izjavio jer si znao da se nećeš boriti protiv mene u sljedećem meču. Ovaj papak je tražio još jednu borbu za zagrijavanje. Ali ja te ne krivim, vjerojatno bih i ja isto napravio da je moj mozak onako odskočio od poda kao tvoj.”

Oglasio se i Wilderov menadžer Shelly Finkel. On tvrdi za ESPN-a da je problem nastao na drugoj strani.

“Toliko je jasno da se Fury ne želi boriti protiv nas u sljedećem meču. Nadamo se da ćemo uspjeti realizirati ovaj revanš nakon ovoga. U međuvremenu, mi ćemo organizirati sebi meč. Željeli smo Furyja u idućem meču. Nisamo imali drugih interesa. Sve što smo čuli od Furyja jest da se želi boriti protiv Deonatayja u idućem meču. Mi smo bili spremni na to. Fury nije bio!”, zakčio je Finkel.

Analitičari vjeruju da će se Wilder sada sudariti s obaveznim izazivačem Dominicom Breazealeom. Iako Breazeale ima već dogovorem dvoboj s Dillianom Whyteom, postoji velika mogućnost da bi se ovaj meč mogao prolongirati upravo radi dvoboja za WBC titulu. Breazeale je u prosincu nokautirao Carlosa Negrona što mu je ujedno bio i posljednji nastup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI