Bigfoot Silva potpisao za Glory i odmah napada prvaka Rica Verhoevena

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.08.2017 20:03h Autor:

Antonio Silva

Zanimljiva i pomalo čudna vijest dolazi iz Glorya, za koji je potpisao bivši UFC-ov teškaški izazivač, Antonio “Bigfoot” Silva. Ono što je pomalo bizarno je izbor protivnika. Naime, on će se sučeliti s Gloryevim teškaškim prvakom, Ricom Verhoevenom.

Iako Silva trenutno ima pet MMA poraza u nizu, a u posljednjih deset borbi se može “pohvaliti” skorom 1-1-8, čini se kako je još uvijek dovoljno veliko ime da ga angažira najbolja svjetska kickboxing promocija. I to za svoj prvi event u Kini. Glory dolazi u Šangaj 14. listopada, a tamo će se Silva boriti protiv gotovo nedodirljivog prvaka teške kategorije, Rica Verhoevena.

Budući da će njih dvojica predvoditi “Superfight” dio programa, za pretpostaviti je kako ovo neće biti borba za titulu, no ipak je pomalo nevjerojatno vidjeti ovakvo spajanje dva borca. Verhoeven je trenutno unutar niza od sedam pobjeda, od čega su pet bile obrane Glory titula, dok su posljednja dva nastupa bili mečevi koji nisu bili za titulu, protiv Badra Harija i Ismaela Lazaara.

U svakom slučaju, iako je Verhoeven veliki favorit, biti će zanimljiv vidjeti kako će se Silva snaći u kickboxing ringu, gdje već godinama nije odradio ozbiljan nastup. Istina, on je uspješno krenuo kroz taj sport, no davno je bilo otkako se u potpunosti prebacio na MMA. Sve u svemu, svakome tko imalo prati borilački sport je ovo uistinu čudna i pomalo nevjerojatna vijest.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI