Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Big Baby Miller kakvog poznajete više ne postoji, sad se baca u glumačke vode?! | Fight Site

Big Baby Miller kakvog poznajete više ne postoji, sad se baca u glumačke vode?!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.03.2013 09:49h Autor:

Jarrell Miller

Protivnik Mirka Filipovića donio je u subotu vrlo važnu odluku u svom životu. Jarrell Miller na svom je Facebook profilu objavio da njegov nadimak Big Baby, frizura, kao i pelena u kojoj se znao pojavljivati na službenim vaganjima, baš kao što je to učinio i u Zagrebu, odlaze u povijest.

Je li se odlučio uozbiljiti ili je razlog takvoj odluci neki potpuno drugi razlog, nije nam nije poznato, ali je u svojoj kratkoj izjavi natuknuo što želi… "Da, da, moja frizura odlazi u povijest, baš kao i pelena. Radim na svom novom imidžu, cilj je postati model i glumac, odabrao sam stari 'look' Mikea Tysonea", napisao je Jarrell.

Hoće li zbog toga zapostaviti svoju borilačku karijeru, a nije tajna da bi se u narednom razdoblju više trebao posvetiti boksačkim mečevima, saznat ćemo vjerojatno tek krajem ljeta ili na jesen s obzirom da je najavio par tjedana odmora od treniranja nakon poraza kojeg je doživio u Zagrebu. Sudeći prema tome, nema namjeru vraćati se u ring u iduća dva do tri mjeseca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI