"BH Machine" Poturak protiv Lascenka u rezervnoj borbi K-1 WGP-a

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.03.2013 10:49h Autor:

Dževad Poturak vs. Sergei Lascenko

Dževad Poturak saznao je ime novog protivnika na K-1 World Grand Prixu u Zagrebu. Riječ je o Ukrajincu Sergeju Lascenku, a dodatno je povećan i ulog za pobjednika jer je ovaj meč promoviran u rezervnu borbu turnira.

Poturak i Lascenko već su se jednom sastali. Na Superkombatovom Grand Prixu 2011. Ukrajinac je nokautirao Dževada udarcem koljenom u tijelo. "BH Machine" tako dobiva priliku za revanš, a Lascenko dolazi u Zagreb drugu godinu zaredom. Prvotno, Poturak se trebao boriti s Alexeyom Ignashovim, ali je Bjelorus otkazao nastup.

Na Cro Cop Final Fightu Ukrajinac se po drugi puta sastao s Danielom Ghitom i izgubio spektakularnim nokautom high kickom. Nakon nekoliko loših rezultata u 2012. Sergei Lascenko promijenio je dvoranu zamijenivši Mike's Gym Chakurikijem. Pod vodstvom Thoma Harincka 25-ogodišnji Ukrajinac želi se vratiti na pravi put, a prilika mu se pruža već u Zagrebu. Lascenko je 2012. otvorio porazom od Daniela Ghite na Final Fightu, a hoće li mu nova 2013. biti sretnija saznat ćemo 15. ožujka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI