Bernard Hopkins želi izazvati Floyda Mayweathera na meč!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.10.2013 08:42h Autor:

Bernard Hopkins

Nekolika vrlo zanimljiva boksačkih mečeva održalo se proteklog vikenda u Atlantic Cityju. U ring su ušli Bernard Hopkins, Peter Quillin i Deontay Wilder.

Sva trojica gore spomenutih odnijela su i trijumfe. U glavnom meču večeri, IBF prvak u poluteškoj kategoriji Hopkins savladao je Karo Murata odlukom sudaca (117-110, 119-108, 119-108).

Nakon vrlo uzbudljive borbe, Hopkins je poručio kako bi se borio s Floydom Mayweatherom Juniorom.

"Mogu se spustiti na 73 kilograma. Ako pregovori postanu ozbiljni, spustit ću se na traženu kilažu", poručio je Hopkins.

WBO prvak u srednjoj kategoriji Peter Quillin zadržao je svoj perfektni skor, pošto je ubilježio i 30. pobjedu iz isto toliko mečeva. On je do trijumfa stigao prekidom u desetoj rundi.

Doktori su naime zbog posjekotine iznad lijevog oka njegovog protivnika Gabriela Rosada prekinuli meč, pa se išlo na dotadašnje bodove sudaca. Quillin je slavio s 90-80, 87-83 i 89-81.

Dodajmo i da je Quillin rušio Rosada u drugoj rundi.

Neporaženi teškaš Deontay Wilder također je ubilježio svoju 30. pobjedu. Još jednom je Wilder do pobjede stigao nokautom, uništivši Nicolaia Firtha u četvrtoj rundi.

Deontay je desnicom poslao na pod krvavog Firtha, a sudac je zatim prekinuo borbu.

Wilder je svog protivnika rušio dva puta u prvoj rundi, te jednom u trećoj. Nokdaun u četvrtoj značio je kraj za Firtha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI