Ben Edwards najavio meč na Gloryju u Zagrebu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.12.2013 13:53h Autor:

Ben Edwards (foto: Ricefield photo)

Glory priprema pravi spektakl za hrvatsku publiku, njihov event koji će se 8. ožujka iduće godine održati u zagrebačkoj Areni definitivno će nam donijeti nastupe nekih od njihovih najboljih boraca.

Bit će to ujedno i prilika da svoj debitantski nastup u Gloryjevom ringu odradio najbolji hrvatski borac svih vremena Mirko Filipović, a naše će boje osim njega predstavljati još Mladen Brestovac i Igor Jurković koji bi ovih dana trebali saznati tko će im biti suparnici.

Već je poznato da će u ring protiv Cro Copa ući trostruki osvajač K-1 WGP Finala Remy Bonjasky, a još jedan borac svjetskog kalibra se pohvalio kako ga uskoro čeka nastup u Zagrebu.

Ben Edwards nastupio je krajem studenog na Gloryju 12 u New Yorku te je tom prilikom svega nekoliko sekundi prije kraja borbe desnim krošeom nokautirao Jamala Ben Saddika i to mu je bila četvrta pobjeda u nizu, a novu će tražiti upravo u Hrvatskoj.

"Još uvijek čekam ime, ali nadam se da ću u Zagrebu imati priliku boriti se s novim protivnikom iz Top 10 Gloryja idućeg ožujka", najavio je svoj meč Ben, a imao je i jednu malu molbu…

"Molim sve hrvatske prijatelje da me nauče neke fora stvari koje tamo mogu reći", dodao je Ben.

Zoran Zdelar
[email protected]

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI