Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellew i Haye dogovorili revanš za prosinac | Fight Site

Bellew i Haye dogovorili revanš za prosinac

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.09.2017 23:15h Autor:

David Haye i Tony Bellew

Tony Bellew i David Haye odraditi će revanš svog prvog meča i to devet mjeseci nakon što je njihov duel oduševio Britaniju, ali i većinu boksačkih fanova u svijetu.

Bellew je slavio u njihovom prvog duelu, koji je izazvao veliko zanimanje u Britaniji, a kasnije i u cijelom svijetu, barem tamo gdje se meč mogao pratiti u prijenosu. Eddie Hearn je još jednom uspio napraviti vrhunski posao na meču koji nije donosio nikakvu titulu te se potvrdio kao jedan od najuspješnijih menadžera u sportu. Revanš, na koji su odmah bili spremna oba borca, bio je neminovan.

Sada je dogovoren, i to za 17. prosinca, a mjesto radnje biti će O2 Arena u Londonu, gdje je održan i njihov prvi meč. Obojica se od tada nisu borili, a Hayeu je čak prijetio prekid karijere zbog ozljede koji je zadobio, no uspio se u potpunosti oporaviti te će ovoga puta pokušati doći do pobjede. Vidjelo se da kvalitetu ima, budući da je u prvom meču, barem do spomenute ozljede, bio bolji i konkretniji boksač.

Britanska sportska javnost će svakako očekivati situaciju sličnu onoj u prvom okršaju, kada su oba borca pokazali veliko srce. To obećavaju i ovog puta, a biti će zanimljivo vidjeti hoće li i ovog puta biti vrijeđanja i niskih verbalnih udaraca, budući da su nakon prvog meča stajali zagrljeni i jedan prema drugom sipali hvalospjeve.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI