Bellator stiže u Europu, Alessio Sakara predvodi event u Torinu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.11.2015 12:27h Autor:

Photo by Bellator

Bellator, jedna od najjačih svjetskih MMA promocija najavila je svoj premijerni event u Europi 16. travnja, a na njemu bi trebao nastupiti i novi Bellatorov borac Alessio Sakara. 

Bellator je potvrdio da će se prvi europski event u 2016. godini održati u Torinu, a organizirat će ga zajedno s talijanskom "Oktagon Kickboxing" organizacijom Carla Di Blasija.

Još nije najavljena niti jedna borba za Torino, ali očekuje se nastup rimskog borca Sakare, bivšeg UFC-ovog borca koji je posljednji nastup odradio na FFC 19 u Linzu prije tri mjeseca. "Legionarius" je u najjačoj regionalnoj promociji došao do prve pobjede u posljednjih pet godina, nokautom protiv Diba Akila.

Čelnik Bellatora Scott Coker je prilikom objave ovih vijesti rekao: "Uzbuđeni smo što ćemo raditi s našim prijateljem Carlom Di Blasijem i njegovim timom. Carlo je sjajan saveznik, netko kome se divim zbog svega što je napravio za borilačke sportove širom Europe u proteklih 20 godina. Napravit ćemo sjajan šou za talijansku publiku, a gledat će nas cijeli svijet".

Osim u Italiji, Bellator je za 2016. najavio priredbe u Londonu i Tel Avivu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI