Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bekavac i Kujundžić zainteresirali Don Clovisa | Fight Site

Bekavac i Kujundžić zainteresirali Don Clovisa

K1 / Boks 05.10.2011 20:42h Autor:

Bekavac, Stanić, Kranjčec i Kujundžić

Nedavno je najavljeno da jedan od najpoznatijih menadžera u svijetu borilačkih sportova Don Clovis  (zastupao je Bas Ruttena i Ramona Dekkera) otvara svoju podružnicu koja će pratiti borce s područja Balkana. Da neće sve ostati samo na najavama potvrđeno je ovog tjedna kada su objavljena i prva imena koja će biti zastupana s njegove strane.

Dva bosansko-hercegovačka borca Adis Dadović i Denis Marjanović potpisali su ugovor s Don Clovisom o zastupanju, a na svojim službenim stranicama pod svoje borce naveo je i dva borca Opatija Fight Cluba – Stipu Bekavca i Mladena Kujundžića.

Njih dvoje još uvijek nisu potpisali ugovore s Don Clovisom, zasad ni nije sigurno hoće li to biti učinjeno s obzirom da obojica imaju višegodišnje ugovore o zastupanju potpisane sa svojim klubom, no nedvojbeno je kako će određeni oblik suradnje biti ostvaren.

Konkretni rezultati suradnje boraca s Don Clovisom već su stigli s obzirom da se Dadović trenutno priprema u Sloveniji za skorašnji meč, no još uvijek nije objavljeno kada i s kime se bori.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI