Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bard Hari želi u pregovore s Gloryem oko dvogodišnjeg ugovora | Fight Site

Bard Hari želi u pregovore s Gloryem oko dvogodišnjeg ugovora

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.06.2017 18:34h Autor:

Badr Hari

Badr Hari donio je odluku kako se želi vratiti na najviši nivo natjecanja te tako dokazati kako je najbolji na svijetu. Namjera mu je dobiti ugovor s Gloryem te nastupati u toj promociji iduće dvije godine.

Hari je trenutno u zatvoru na odsluženju kazne u trajanju od sedam mjeseci te bi u studenom trebao izaći iz zatvora. Njegov trener Mike Passenier iz slavnog Mike’s Gyma kaže kako većinu vremena u zatvoru trenira, s ciljem da pri izlasku iz zatvora dobije priliku ponovno nastupati na najvišem nivou, gdje bi dokazao kako je i dalje najbolji na svijetu.

“Kada izađe iz zatvora, Badr želi potpisati dvogodišnji ugovor s Gloryem, koji bi mu osigurao nastup na najvišoj razini. Želimo još nastupati i pokazati kako je on najbolji borac svijeta. Od Rica nije izgubio jer je ovaj bio bolji, nego zbog ozljede. Cilj je bio nokautirati Rica i sve je vodilo k tome, bili smo na dobrom putu. Upravo je Rico onaj s kime se ponovno želimo boriti, ali ne znamo kada. No, Glory mora platiti i onda su oni šefovi. Ja jedva čekam Badrovu iduću borbu”, rekao je Passenier.

32-godišnji Hari u prosincu se borio s Verhoevenom, a to mu je bila prva borba u ozbiljnoj promociji nakon nekoliko godina. Za to vrijeme je malo nastupao, a kada je se to dogodilo, onda je to bilo u arapskim zemljama ili u Čečeniji, gdje je bio bitan samo ogroman novac koji je za te nastupa primao. Ipak, još uvijek je dovoljno mlad da napravi još nešto značajno u karijeri, a čini se kako je iza rešetaka to i on napokon shvatio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI