Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Baraba Bilić svladao Srbina Ajetovića! | Fight Site

Baraba Bilić svladao Srbina Ajetovića!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.11.2011 22:20h Autor:

Ante Bilić

Hrvatski profesionalni boksač Ante “Baraba” Bilić stigao je večeras u Njemačkoj do svoje 26. pobjede zahvaljujući sudačkoj odluci nakon odrađenih osam rundi protiv Srbina Gearda Ajetovića.

Meč u njemačkom gradu Cuxhavenu krenuo je relativno mirno, Ajetović je bio čak nešto aktivniji i atraktivniji. Geard je često spuštao ruke i pokušavao namamiti Antu da se zaleti, no naš je boksač znao da je to klopka i nije se dao navući.

Bilić je možda u ovoj borbi čak pokazivao i previše respekta prema protivniku no što je trebao. To se vidjelo i u njegovim najavama da je šansa da pobijedi 50-50, a tako se i ponašao u meču.

Kako se bližio kraj meča Blić je postajao sve aktivniji. Na početku sedme runde krenuo je odmah u napad i odradio jednu veću seriju, a pri kraju meča probudila se i njegova publika.

Sudačkom odlukom Bilić je tako stigao do 26. pobjede u karijeri, a Ajetoviću je to bio šesti poraz. Moglo se vrlo lako i dogoditi da sudac u ringu nakon meča digne ruku Ajetoviću, no na našu sreću bodovni suci pobjedu su dodijelili našem boksaču.

Bilić VS Ajetović 78-74, 74-74, 78-77

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI