Bajić: Nadam se da ćemo brat i ja oduševiti Opatiju

K1 / Boks 14.02.2013 21:26h Autor:

Zlatko Bajić

U Kristalnoj dvorani hotela Kvarner 23. veljače na Opatija Fight Nightu 5 u jednoj od glavnih borbi nastupa i Zlatko Bajić, jedan od najperspektivnijih hrvatskih K-1 boraca te se nada da će on i brat uspjeti oduševiti publiku na tom eventu.

Boriš se po prvi puta nakon što si u listopadu prošle godine osvojio Enfusion titulu svjetskog prvaka. Bilo je određenih najava da ćeš prije već tada dogovorene borbe u Opatiji imati još jedan meč u inozemstvu. Zbog čega ipak nakon borbe u Splitu nisi nastupio još negdje prije Opatije?

"Da, borim se prvi put nakon osvajanja titule. U Splitu sam ozlijedio potkoljenicu, pa je meč prije Opatije otpao. Sad sam zdrav i spreman za novu borbu. "

Kako napreduju pripreme za Opatija Fight Night 5?

"Pripreme idu dobro, bit ću spreman i pružit ću sigurno dobar meč. Pripreme mi nisu bile lake, no najvažanije mi je da sam u glavnim provjerama prije borbe kroz sparing uvjerio i sebe i trenera da ću biti itekako spreman za pravu borbu u Kristalnoj dvorani. "

Jesi li analizirao protivnika, što nam možeš reći o njemu?

"Trener Mladen Kranjčec i ja smo analizirali protivnika. Joseba Dopazo Lopez je borac koji je poznat po tome da je kondicijski uvijek izuzetno dobro pripremljen, jako udara, radi se o tvrdom i nezgodnom protivniku. Moram jako pametno odraditi ovaj meč i tražiti rupe prilikom njegovog razmahivanja. "

Vjerojatno se po prvi puta na istoj priredbi kao i ti bori tvoj mlađi brat Hrvoje Bajić. Kakva imaš očekivanja od njega, ipak se zajedno pripremate?

"Istina, prvi put na istoj priredbi kao i ja se bori i moj mlađi brat Hrvoje koji se priprema sa mnom u Vili Velebita u Zagrebu. Odradili smo ovom prilikom puno sparinga. On će odraditi uvodni meč na Opatija Fight Nightu 5, nadam se da će ubilježiti što efektniju pobjedu i time uljepšati gledateljima večer. "

Komentar na cjelokupni Opatija Fight Night 5? Radi se o najjačem eventu koji OFC u svojoj povijesti organizira.

"Opatija Fight Night 5 je jedna velika šansa svim borcima koji nastupaju da se pokažu svijetu te da naprave odskok u svojoj karijeri. Priredbu prenosi Fight Channel, a dolaze i kamere Eurosporta koji će emitirati u 75 država svijeta najbolje mečeve. Nema sumnje da će to biti iznimno zanimljiva i atraktivna večer. SuperKombat kvalifikacije također bi mogle donijeti mnogo odličnih borbi, a ja i moj mlađi brat ćemo dati sve od sebe da oduševimo gledatelje i pobijedimo", rekao je Zlatko Bajić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI