Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Badri Hari se vraća u dvoranu! | Fight Site

Badri Hari se vraća u dvoranu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.01.2013 07:26h Autor:

Badr Hari

Sjajni marokanski K-1 borac naučio je lekciju. Čini se da će ovog puta Badr Hari biti iznimno oprezan kako ne bi prekršio nijedan uvjet koji mu je postavljen da bi se branio sa slobode.

Sudac ga je ovog puta oslobodio iz pritvora najvećim dijelom jer je sportaš te zbog toga dugotrajni boravak u pritvoru mu može itekako naštetiti, a bez obzira na loše prognoze, on je ipak još uvijek nevina osoba i krivnju mu se pred sudom tek treba dokazati.

Putem službene Facebook stranice najavljen je njegov povratak na treninge, kako bi u slučaju da to bude moguće, što prije mogao odraditi jednu novu borbu.

Nije nam poznato može li on pravno gledano nastupiti u nekom meču tijekom ovog boravka na slobodi, pogotovo ako se uzme u obzir da suđenje još uvijek nije počelo, ali se očekuje da bi datum njegova početka mogao biti uskoro objavljen.

Zanimljivo je da će Badr ponovno trenirati u Mike's Gymu čiji je odnedavno član i Gokhan Saki, njegov pretposljednji protivnik kojeg je prilično lako svladao već krajem prve runde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI