Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Badr Hariju u četvrtak se nastavlja suđenje za pokušaj ubojstva i još šest kaznenih djela | Fight Site

Badr Hariju u četvrtak se nastavlja suđenje za pokušaj ubojstva i još šest kaznenih djela

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.10.2013 19:29h Autor:

Badr Hari

Badr Hari priprema se ovih dana naporno za meč koji ga očekuje za mjesec dana u ruskoj prijestolnici, ali istovremeno mora se nositi i s brojnim optužbama koje mu nizozemsko pravosuđe i policija stavljaju na teret.

Suđenje se nastavlja, a tamošnji mediji uspjeli su doznati popis optužbi.

Na popisu se nalazi čak sedam teških nedjela, od fizičkih okršaja s redarima u noćnih klubova, preko gaženja pješaka automobilom sve do navodnog pokušaja ubojstva za što ga se tereti prilikom napada na Koena Everinka na jednoj zabavi u Amsterdamu.

Ovog četvrtka nastavlja se suđenje, nije poznato kad bi se mogla doznati presuda, ali nizozemski mediji otkrili kako glavni svjedok neće biti neće dati iskaz.

Navodno su tužitelji odustali od namjere da Everink da iskaz u sudnici s obzirom na to da je dao iznimno opširan iskaz policiji, kao i njima te smatraju da nema potrebe za novim svjedočenjem, a na tu je odluku oštro reagirao Harijev odvjetnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI