Badr Hariju produljen pritvor, početak suđenja odgođen!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.01.2013 13:34h Autor:

Badr Hari

Nekad jedan od najboljih kick boksača na svijetu, Badr Hari, trebao se ovog mjeseca suočiti na sudu s brojnim optužbama za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, pa čak i jedan pokušaj ubojstva, ali početak procesa je ipak odgođen.

Tamošnji državni tužitelji još uvijek nisu stigli ispitati sve svjedoke, kojih očito ima zaista poprilično, a od njegovog boravka u pritvoru još su se mnogi dodatni novi pojavili. Prema najnovijim informacija, do kojih je došao nizozemski Telegraaf, još moraju ispitati šest osoba.

Nije poznato u kojem razdoblju bi tih šest svjedoka trebalo biti ispitano, no donijeta je odluka o daljnjem produljenju pritvora za Harija koji je sredinom studenog prošle godine bio pušten da se brani sa slobode, no ubrzo je ponovno uhićen zbog kršenja uvjeta, ponajprije kontakta sa svjedocima i posjete ugostiteljskom objektu.

Njegov odvjetnik ne tako davno iznio je u javnost informaciju da je Badr u pritvoru izgubio minimalno 20 kilograma, no čini se da ipak radilo o preuveličavanju te da je nekad ponajbolji K-1 teškaš svijeta izgubio malo manje od deset kilograma otkako se vratio iza rešetaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI