Badr Harijev tim predložio: Cro Cop vs. Hari u Areni?!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.03.2013 13:17h Autor:

Photo by Fight Channel (Ivana Kaurloto)

Najnesretniji čovjek u prekrasnoj zagrebačkoj Areni na jučerašnjem K-1 WGP Finalu bio je definitivno Marokanac Badr Hari. Nakon što je u doista spektakularnom četvrtfinalnom meču pobijedio odličnog Azerbajdžanca Zabita Samedova, Harija je u polufinalu čekao obračun protiv Ismaela Londta.

Tek nakon tridesetak minuti pauze, kada se njegova noga počela hladiti, Marokanac je shvatio da se ne radi tek o manjoj boli, nego o ozbiljnoj ozljedi. Stopalo je počelo naticati, a službeni liječnici su dijagnosticirali lom. Bio je to kraj natjecanja za "Golden Boyja".

"Žao mi je što je ovako završilo. Zaista sam se veselio nastavku natjecanja, no drago mi je da je Cro Cop pobijedio. Kao što sam rekao već na press konferenciji, ako ne mogu ja, onda mi je drago da je slavila ovakva legenda. Zaslužio je", rekao je Hari za Fight Channel.

Njegov trener legendarni Mike Passanier također nije mogao sakriti razočarenje.

"Ispričavamo se organizatorima i gledateljima. Htjeli smo otići do kraja, no to je takav sport. Organizacija je bila zaista spektakularna. Ovakav spektakl se rijetko viđa. Ovo je bio stari K-1", poručio je Passanier i predložio vrlo zanimljivu ideju:

"Što kažete na super fight između Cro Copa i Badr Harija? Mislim da je to nešto što svi žele i što svi sada očekuju. Mi smo već sada za. To vam odmah mogu reći."

I zaista, dvoboj između dvije najveće zvijezde K-1 promocije bila bi prava borilačka poslastica. Nešto što bi definitivno ponovno napunilo Arenu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI