Badr Hari želi revanš na ljeto: Uvjerio sam se kako Rico Verhoeven nije na mom nivou

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.01.2017 18:25h Autor:

Badr Hari & Rico Verhoeven

Bard Hari je napokon rekao nešto više o meču kojeg je odradio protiv Rica Verhoevena. On je tamo poražen prekidom u drugoj rundi, nakon što je doživio ozljedu mišića i nije bio u stanju nastaviti meč.

Odmah nakon meča, Hari je poželio odraditi revanš, budući da su obojica ostali dužni fanovima. Što se tiče prve runde, Marokanac je u njoj izgledao jako dobro i podsjetio je na svoje slavne dane, no ostao je dojam kako se već krajem nje počeo trošiti. Bilo bi zanimljivo vidjeti što bi se dogodilo do kraja meča, no možda bude imali priliku gledati sve od početka.

“Ozlijedio sam mišić u meču i zato mi je ruka tako vidljivo otekla. Ne mogu vam reći kad se to dogodilo, znam samo da smo bili u klinču te da odjednom više nisam mogao pomaknuti ruku. Pogledao sam ju i vidio, pa sam morao biti prisiljen predati. Još uvijek me ruka boli, no osjećam da je svakim danom sve bolje. Ne mogu dočekati da počnem ponovno trenirati i sigurno je kako će revanš doći prvom mogućom prilikom. Ja sam spreman u svibnju ili lipnju, a na Gloryu je da to dogovore”, rekao je ‘Bad Boy’.

I po sudačkim karticama je Hari dobio prvu rundu, pa mu je zbog toga još teže što se sve tako dogodilo.

“Rezultat prve runde je dokaz kako sam se dobro borio, a to sam osjećao tijekom meča. Nije me mogao dohvatiti niti u jednom trenutku, ma ne bi mogao biti da smo bili zajedno u telefonskoj govornici. Počeo je biti frustriran i zato me toliko boli ovo što se dogodilo. On je dobar borac, no treba biti puno više od toga da bi savladao mene, on još uvijek nije moj nivo.”

I mi se nadamo što skorijem revanšu, jer ono što se dogodilo sigurno nije zadovoljilo nikoga, pa čak niti pobjednika Verhoevena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI