Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Badr Hari uhićen u Dubaiju nakon borbe! | Fight Site

Badr Hari uhićen u Dubaiju nakon borbe!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.06.2014 21:17h Autor:

Badr Hari

Marokanski kickboksač Badr Hari i dalje svako malo upada u nevolje. U posljednje vrijeme možda se malo primirio, ali i dalje ga sustižu neki potezi iz prošlosti, pa se tako našao u problemima i nakon nastupa krajem prošlog mjeseca u Dubaiju.

Hari je u tom jednom od najbogatijih gradova na svijetu osvojio turnir četvorice zahvaljujući dvije brze pobjede koje su mu donijele nagradu od čak 350 tisuća dolara, ali to ipak nije imao priliku proslaviti na pravi način.

Nizozemski mediji vrlo su brzo doznali da je Badr nakon napuštanja ringa priveden u policijsku postaju zbog jednog incidenta koji se dogodio još krajem 2011. ili početkom 2012. godine. Nije poznato detaljnije što se točno tom prilikom dogodilo, ali očito je u cijelu priču bio umiješan i Marokanac.

Nakon ispitivanja ipak je pušten, a detalji se i dalje cijelo vrijeme skrivaju. Svi ovi incidenti koji ga i dalje prate uvelike mu otežavaju o ostvarivanju onoga što bi svaki borilački fan volio vidjeti – njegov potpis za Glory. Čelnici te najjače svjetske kickboks organizacije jasno su dali do znanja da ga ne žele u svojim redovima sve dok ne riješi brojne probleme sa zakonom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI