Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Badr Hari u ponedjeljak traži ponovno puštanje iz zatvora! | Fight Site

Badr Hari u ponedjeljak traži ponovno puštanje iz zatvora!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.01.2013 00:00h Autor:

Badr Hari

Marokanski K-1 borac, kojeg mnogi smatraju najboljim ili barem jednim od najboljih teškaša na svijetu, još uvijek iza rešetaka čeka da mu jave datum kojeg bi trebalo započeti suđenje protiv njega za pokušaj ubojstva, a na teret mu se stavlja i više optužbi za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Sve do prije par tjedana vjerovalo se da bi suđenje Hariju trebalo započeti tijekom siječnja, no tamošnje državno odvjetništvo nije stiglo u planiranom roku ispitati sve svjedoke, pa je zbog tog Marokancu dodatno produljen boravak u pritvoru.

Kako javljaju nizozemski mediji, to je učinjeno jer bilo preostalo za ispitati još svega dva svjedoka, a to je i učinjeno već u prvoj polovici ovog tjedna.

Njegov odvjednik Benedicte Ficq najavio je da će u ponedjeljak sudu podnijeti zahtjev da se njegovog klijenta ponovno pusti na slobodu i da se iz tog status brani od teških optužbi koje bi mu mogle donijeti čak višegodišnju zatvorsku kaznu.

Malo je vjerojatno da će sudac takav zahtjev odobriti s obzirom na to da je krajem 2012. godine pušten na slobodu, no on je prekršio nekoliko bitnih uvjeta, poput zabrane kontakta sa svjedocima ili posjete ugostiteljskim objektima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI