Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Badr Hari se umirovio – nadajmo se samo privremeno! | Fight Site

Badr Hari se umirovio – nadajmo se samo privremeno!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.07.2014 15:31h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Vjerojatno najpopularniji kick bokser današnjice, Marokanac Badr Hari, je najavio privremeni prekid karijere. Na svom FB profilu čiju poruku donosi popularni Liverkick stoji kako će se neko vrijeme odmoriti od aktivnog sporta kako bi "pronašao mir i sve posložio u glavi".

Hari je posljednji put nastupio prije samo nekoliko tjedana na bogatom turniru u Dubaiju gdje je u jednoj noći svladao Leku i Grahama te zaradio poveliku sumu novca. No, s obzirom da se radilo tek o prvom turniru, a da bi ga u završnici mogla čekati još poveća suma novca, zaista iznenađuje ovakva odluka. Hari je nakon priredbe imao određenih problema sa zakonom što zapravo i ne čudi, ako u obzir uzmemo njegovu kriminalnu povijesti.

Ne zna se kada će se Hari vratiti i koliko će trajati pauza, no zna se da je već dogovorio meč protiv još jednog veterana Coppera 2. listopada.

U poruci stoji:

"Ovo je bilo neminovno. Neko vrijeme sam razmišljao i smatram da je najbolje da na neodređeno vrijeme uzmem pauzu. Ne želim odrediti koliko će trajati jer želim pronaći sebe i posložiti svoj život. Nadam se da ću se nakon toga osjećati dobro u svojoj koži i da će ljudi uživati u mojim nastupima. Hvala na porukama i potpori. Želim svima dugo i toplo ljeto puno zdravlja."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI