Badr Hari se povlači u mirovinu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.11.2015 14:11h Autor:

Izvor: Facebook

Badr Hari, ponajbolji kick-boksač današnjice, u jučerašnjem je razgovoru s marokanskim medijima izjavio kako će odraditi još samo jednu borbu nakon koje se namjerava povući u mirovinu.

Hari je u ringu jedan od najopasnijih i najuspješnijih boraca u povijesti ovog sporta, ali je ujedno i borac kojeg prate skandali. Podsjetimo, nakon što mu sud u Amsterdamu nije prihvatio žalbu na prvobitnu kaznu za pet različitih fizičkih napada, Hari je primoran do kraja odraditi zatvorsku kaznu u trajanju od pet mjeseci. "Golden Boy" je tijekom karijere nastupio u 118 borbi od čega je iz njih 106 izašao kao pobjednik. Velika mu je želja da oproštaj i posljednji nastup odradi u Maroku, točnije na stadionu u Marrakechu.

"Nikad nisam ništa tražio od kralja Muhameda VI., ali se nadam da će sada reagirati i omogućiti mi da ostvarim svoj san", izjavio je Hari.

Izgleda kako su navedena zatvorska kazna, problemi u pronalaženju odgovarajućih mečeva i želja da više vremena provodi sa svojom kćeri bili presudni faktori zbog kojih je ova 30-godišnja zvijezda odlučila okončati karijeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI