Badr Hari priznao krivnju za napad!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.08.2012 07:20h Autor:

Badr Hari

 

 Badr Hari već se neko vrijeme nalazi u pritvoru zbog fizičkog napadača i teškog ozljeđivanja jednog muškarca na velikom partyju u Amsterdamu, a svoju krivnju je nakon početnog negiranja ipak odlučio priznati.

Marokanski borac i član Mike’s Gyma, Badr Hari, još je tijekom proteklog tjedna uhićen i pritvoren zbog iznimno ozbiljnih optužbi zbog kojih je i pokrenut sudski postupak za nanošenje teških tjelesnih ozljeda te čak i pokušaj ubojstva.

Njegov posljednji ispad dogodio se tijekom srpnja na jednom velikom partyju u Amsterdamu kako je nanio muškarcu ozljede na licu te mu je gotovo otkinuo gležanj. Prema određenim izvorima, ozlijeđeni muškarac vjerojatno više nikad neće moći normalno hodati.

Nedugo nakon toga optužbama je pridodan i jedan stariji napad koji je čak okvalificiran kao pokušaj ubojstva.

Hari se u pritvoru nalazi od prošlog tjedna, a čini se da je slomljen s obzirom na to da je u početku sve u potpunosti odbacivao, da bi ovog tjedna ipak odlučio priznati krivnju.

Nije poznato s kakvom bi se kaznom trenutno mogao susresti, no očito da će njegova karijera K-1 borca ipak morati pričekati neko vrijeme, jer je zaista malo vjerojatno da će se uzevši u obzir njegovo prethodno ponašanje ovog puta izvući bez kazne.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI