Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Badr Hari pripada prošlosti! | Fight Site

Badr Hari pripada prošlosti!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.11.2012 10:17h Autor:

Badr Hari

Badr Hari početak svog suđenja za višestruke optužbe zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i pokušaj ubojstva zahvaljujući svom nepromišljenom potezu čeka u pritvoru, a čini se da ni Fight Siteovi posjetitelji više ne vjeruju da ćemo ga gledati ponovno u onim starim izdanjima.

U posljednjoj anketi Fight Sitea upitali smo vas za prognozu budućnosti Badr Harija, hoće li zaista završiti na višegodišnjoj robiji kao što mnogi nagađaju i hoćemo li ga ikad opet vidjeti u ringu, pogotovo u onim dobrim starima izdanjima kada ga je većina smatrala najboljim K-1 teškašem na svijetu.

Iako vaša odluka nije bila potpuno složna, najveći broj vas (39 posto) ipak je odlučio da on pripada prošlosti i da više nikad neće biti na vrhu K-1 scene, no treba spomenuti i kako je čak 26 posto onih koji su iznimno optimistični te vjeruju da će izbjeći zatvorsku kaznu, vratiti se u ring i ponovno sve pokoriti.

Četvrtina sudionika ankete vjeruje kako neće dobiti zatvorsku kaznu, ali smatraju da je bez obzira na to njegova karijera vrhunskog borca ipak završena. Tek svaki deseti glas otišao je opciji da odlazi na višegodišnju zatvorsku kaznu te da će se i nakon toga vratiti u sam vrh.

Pozivamo vas i da sudjelujete u novoj anketi o meču Igor Jurković VS Anderson "Braddock" Silva.

[anketa=29]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI