Badr Hari ponovno uhićen jer je otišao u restoran!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.11.2012 22:25h Autor:

Badr Hari

Badr Hari danas je ponovno uhićen i odveden u pritvor jer je prekršio jedan od najbitnijih uvjeta kojih se morao držati nakon puštanja na slobodu. Suprotno zabrani otišao je u restoran!

Sjajni marokanski K-1 teškaš u petak je poslije podne pušten iz pritvora gdje je proveo nekoliko mjeseci. Na slobodi je trebao čekati početak suđenja koje je najavljeno za siječanj iduće godine, a pritom mu je postavljeno nekoliko uvjeta kojih se mora držati.

Strogo mu je zabranjeno kontaktiranje sa svjedocima u slučaju te je imao zabranu posjećivanja ugostiteljskih objekata, a to uključuje čak i restorane i kafiće. Badr Hari taj je uvjet danas prekršio odlaskom u restoranu, a policiji nije predugo trebalo da dozna za to te ga ponovno uhite.

Zaista je neshvatljivo zbog čega se Hari odlučio na takvo što, teško da se može pravdati da nije znao što će se dogoditi ukoliko posjeti bilo koji ugostiteljski objekt i nema sumnje kako će sada kompletno razdoblje provesti u pritvoru, a mogao je provesti barem dva mjeseca na slobodi. Ovog puta bilo bi zaista ogromno iznenađenje da Harijev odvjetnik još jednom uspijeva uvjeriti suca da pusti na slobodu njegova klijenta.

Hari je u restoran otišao sa svojom djevojkom Estelle Gullit-Cruyff, koja je u petak došla po njega s vozačem u pritvor te mu je priredila pravi mali festival na ulici.

[anketa=26]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI