Badr Hari opet uhićen!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.10.2014 11:58h Autor:

Badr Hari

Badr Hari nikako da se makne iz – zatvora. Da dobro se pročitali. "Bad Boy" svjetske borilačke scene je opet završio iza rešetaka i to u svom Maroku, točnije u Marrakechu.

Posljednje uhićenje se zbilo ove nedjelje, a razlog je tipičan za jednog od najpopularnijih kick boksera današnjice. Hari se sukobio sa skupinom britanskih turista ispred svog hotela. Nije bilo fizičkog obračuna, nego kao što javljaju neki mediji, Hari se samo verbalno obračunao s neistomišljenicima. No, s obzirom na nered koji je nastao, policija ga je privela i završio je u zatvoru u obližnjoj policijskoj postaji.

Planetarna zvijezda je ubrzo puštena te se vratio u svoj hotel. Podsjećano da se Hari prije nekoliko dana borio na GFC 3 priredbi u Dubaiju protiv Arnolda Oborotova. Marokanac je slavio nakon praktički prvog čistog udarca. Litavac je pao nakon što je "primio" u tijelo i nije se više dizao. Navodno je Hari za taj nastup inkasirao više od milijun dolara pa je očito otišao proslaviti zaradu gdje drugdje nego – kući!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI