Badr Hari odlučio završiti borilačku karijeru?!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.09.2013 10:28h Autor:

Badr Hari

Jedan od najkontroverznijih boraca današnjice u kick boks svijetu, ali ujedno i jedan od najboljih teškaša, Badr Hari, prema svemu sudeći odlučio je krajem ove godine završiti svoju borilačku karijeru.

Takva odluka je najavljena na njegovom Facebook profilu, a potvrda iz ostalih izvora radi li se zaista njegovoj objavi  još uvijek se čeka.

"Službena objava: Badr Hari završava svoju kick boks karijeru, posljednja borba je u studenom protiv Alexeyja Ignashova", navedeno je na Facebooku.

Sjajni Marokanac, koji je ove godine nastupio i u četvrtfinalu K-1 World Grand Prix Finala u zagrebačkoj Areni sredinom ožujka, u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario je čak 101 pobjedu, od čega njih 88 nokautom te je doživio svega 12 poraza.

Nema sumnje kako teškaška scena neće biti ista bez njega, ali uzevši u obzir brojne pravne probleme u koje upada u posljednje vrijeme, malo koga će previše začuditi ukoliko se potvrdi da Hari zaista završava svoju karijeru u Moskvi na Legend 2 eventu na kojem će nastupiti i naš Mirko Filipović.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI