Badr Hari najavljuje meč u Dubaiju: Pokazat ću da sam najopakiji borac na svijetu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.07.2014 20:48h Autor:

Poster

Marokanski profesionalni kick boksač Badr Hari trebao je početkom listopada u Dubaiju odraditi svoj novi meč, a kao protivnik je bio najavljen Dewey Cooper.

No, na kraju je ipak došlo do promjene. Event u tom jednom od najbogatijih gradova na svijetu održat će se 16. listopada, a Hari je dobio i novog protivnika. Na drugoj strani ringa nalazit će se Patrice Quarteron.

Radi se o iskusnom 35-godišnjem Francuzu koji povremeno nastupao i po Muay Thai pravilima, a Hari mu je odlučio poslati jasnu poruku putem svoje Facebook fan stranice, za koju je prije samo tjedan dana tvrdio da zapravo nije njegova.

"Htio bih potvrditi da se u Dubaiju 16. listopada borim protiv Quarterona. Čuo sam da pokušava promovirati borbu tako što stvari diže na osobnu razinu i želi me isprovocirati. Ja sam poslovni čovjek i ne slušam takve priče. To će neće dogoditi. Bit ću u dvorani i pripremat ću se za taj datum kako bih pokazao svojim fanovima diljem svijeta zašto sam još uvijek najopakiji borac na svijetu", napisao je Hari.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI