Badr Hari na Ibizi partija s Davidom Guettom!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 17.07.2014 11:55h Autor:

Foto Facebook

Vjerojatno najpopularniji, ali i najkontroverzniji kick boksač današnjice, Marokanac Badr Hari još uvijek ne razmišlja o svom dvoboju protiv Patricea Quarterona koji je prije nekoliko dana najavio za 16. listopad. Hari, naime, ovih dana partija na Ibizi!

To se može jasno vidjeti prema objavljenoj fotografiji na njegovom službenom Facebooku na kojoj se nalazi s planetarnom glazbenom mega zvijezdom Davidom Guettom koji na Ibizi odrađuje gaže i zabavlja ljubitelje elektronske glazbe.

Podsjećamo, Hari je nedavno također na Facebooku najavio profesionalnu pauzu kako "bi posložio stvari u svojoj glavi". Kasnije je taj post demantirao iako su neki portali uspjeli kopirati i sačuvati čitavo javno obraćanje preko društvene mreže. Samo dan kasnije je najavio dvoboj protiv Quarterona tako dodatno demantiravši privremeno povlačenje.

Hari je uvijek bio poznat kao partijaner što ga je u nekoliko navrata koštalo i velikih problema sa zakonom. Znao se potući ispred i unutar noćnih klubova, a zbog jedan takav fizički sukob ga je koštao zatvora i zakonskih problema koje i dan danas vuče i ne može ih se riješiti. Nadamo se da odmor neće trajati pretjerano dugo jer je Patrice Quartenon prilično krupan mladić kojeg ne treba nikako potcijeniti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI