Badr Hari: Alistair ne može puno primiti, nokautirat ću ga svaki put (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.06.2011 08:56h Autor:

Bard Hari i Michael Schiavello

Je li Alistair najbolji K-1 borac sadašnjice? Hari misli da Nizozemac uopće nije njegova klasa i da bi ga nokautirao svaki put.

Poznati MMA novinar i komentator Michael Schiavello je prije nekoliko dana odradio svoj sedmi intervju iz serije ” Voice vs.”. Ovaj put mi se na drugoj strani mikrofona našao vjerojatno najkontroverzniji K-1 borac današnjice, Bard Hari.

Neki dijelovi intervjua su već pušteni u javnost, a prema ovoj najavi očekuje nas vrlo zanimljiv razgovor od gotovo sat vremena. Hari je inače Schiavellov najdraži borac, a pvaj je prizna kako je uoči intervjua, unatoč dobrim odnosnima s Marokancem, imao grč u želucu.

“On je uvijek napet, a planiram mu postaviti neka kontroverzna pitanja”, objašnjava “The Voice.”

Iz najavnog dijela intervjua izdvojili smo dva pitanja. Prvo je vezano uz teške nokaute kojima je rješavao svoje protivnike. Marokanac ne osjeća nikakvu grižnju savjesti.

“Gledam te nokaute i uživam ponovno u tom trenutaku. Ne osjećam nikakvo žaljenje. Ovo je borilački sport, a nokauti su njegov vrhunac. I protivnici žele mene nokautirat. Ne osjećam žaljenje. Ako se opet sastanem s tim ljudima, želim ih nokautirati još gore nego prvi put”, odgovara Hari.

Trenutačni K-1 prvak je Alistair Overeem, a svi znaju koliko se on i Hari ne vole. Je li Nizozemac pravi K-1 šampion?

“Naravno, on je pravi šampion. Pobijedio je dečke koji su se tada natjecali. Moja je greška što se nisam natjecao. Pobijedio je i ne želim mu ništa uzeti. Postao je puno bolji borac, no sa mnom samo u snovima može izdržati tri minute. Nokautirat ću ga udarcima. Nije borac koji može primiti mnogo udaraca. Ima nekih kvaliteta, i mislim da može pobijediti 90 posto protivnika u stojci. Radi se o dobrom kickbokseru i ne možete reći da ima sreće. Definitivno spada u Top 5 na svijetu i bilo bi glupo reći suprotno. No, sigurno nije moja klasa. Mogu ga nokautrati svaki put kada to želim.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI