Arena se pretvorila u bolnicu: Čak sedam boraca s lomovima ili gadnim posjekotima!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.03.2013 18:05h Autor:

Photo by Fight Channel (Zoran Zdelar)

Arena se u petak tijekom K-1 WGP Finala pretvorila u pravu malu bolnicu što je zadalo prilično muke organizatorima spektakla.

Borci su izlazili iz borilišta i u pravilu odlazili na hitan prijem bonice u Draškovićevoj.

Catalin Morosanu je morao na šivanje arkade, baš kao i Hesdy Gerges koji je u dvoboju s Londtom zaradio ogromnu posjekotinu ispod lijevog oka. I njega su morali krpati nakon čega se vratio u dvoranu odgledati dvoboje do kraja. Jednako loše je prošao Grk Palatatzis koji je osim natučene jetre u dvoboju sa Zorajem također morao na šivanje potkoljenice.

Zabit Samedov je odmah nakon dvoboja potražio liječničku pomoć zbog loma rebra, nateknuća noge i glavobolje. Upravo je to razlog zbog kojeg nije želio prihvatiti dvoboj protiv Londta u polufinalu. Kada je Hari zbog loma stopala ispao iz turnira, upravo je njemu prema pravilima ponuđen ulazak u polufinale. Azerbajdžanac se premišljao nekoliko minuta, no nakon dogovora s menadžerom i doktorima, zaključeno je kako nema apsolutno nikakve šanse u takvom stanju suprotstaviti se odličnom Surinamcu.

Harijev lom stopala smo već spomenuli, a tu je i Dževad Poturak čiji je kut morao baciti ručnik zbog ozljede. I njemu je u dvoboju protiv Londta puklo rebro i zbog toga nije mogao nastaviti dvoboj.

Niti Cro Cop nije prošao bez posljedica nakon ovako napornog turnira. Nekoliko oteklina potkoljenica i vrlo vjerojatno slomljeno rebro na lijevoj strani, uspomene su koje će nositi iz Arene. S obzirom na K-1 WGP naslov, ne vjerujemo da će mu biti preteško liječiti rane…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI