Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anthony Joshua vodio je po sudačkim karticama u trenutku prekida meča | Fight Site

Anthony Joshua vodio je po sudačkim karticama u trenutku prekida meča

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.04.2017 13:39h Autor:

Kličko vs. Joshua

Prema podacima do kojih je došao britanski Daily Mail, Anthony Joshua je u trenutku prekida meča protiv Vladimira Klička bio u bodovnoj prednost kod dva od tri suca sinoćnjeg meča.

Iako je neki opći dojam bio na strani Vladimira Klička, čini se da on ne bi došao do pobjede niti da je uspio ostati u meču te još odraditi i 12. rundu. Naime, kako je otkrio Daily Mail, Anthony Joshua nije morao niti kretati žešće u napad, budući da su bodovne kartice išle njemu u korist. Zanimljivo, gledajući po taktici u 11. rundi, čini se da to nije očekivao niti njegov kut.

Kod američkog suca Dona Trella, Joshua je imao čak tri runde prednosti, odnosno njegova kartica pokazivala je rezultat 96-93. Portorikanac Nelson Vazquez također je smatrao da je Joshua bio bolji, no na njegovoj kartici vjerojatno nije bilo 10-8 runde te je kod njega Joshua bio u prednosti 95-93. Jedini sudac po kojem je Kličko bio u prednosti je drugi Amerikanac Steve Weisfeld. Njegov skor bio je 95-93 u korist 41-godišnjeg Ukrajinca. Riječ je o stanju nakon deset rundi meča.

Kada se pogleda ova situacija, Joshua je nokaut pobjedom spasio boks, jer nema sumnje kako bi došlo do žestokih rasprava da je meč došao do odluke o pobjedniku. Teško da bi se tada pričalo o sjajnom boksu koji su ova dva majstora pružili. Joshua je ovako čisto došao do pobjede i danas se cijeli dan govori o sjajnom boksu koji su priuštili na Wembleyu Anthony Joshua i Vladimir Kličko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI