Anthony Joshua u meč ulazi s 11 kilograma više od Povetkina (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.09.2018 19:06h Autor:

Anthony Joshua vs. Alexander Povetkin

Anthony Joshua i Alexander Povetkin odradili su vaganje pred svoj sutrašnji meč, a britanski boksač imao je 11 kilograma više od svog iskusnog ruskog protivnika.

Joshui je vaga pokazala 111.7 kilograma, što je dva kilograma više nego što je imao za meč protiv Josepha Parkera. Time je prestao niz prema kojem je Britanac nekoliko mečeva za redom bio svaki puta lakši od prethodnog. Za meč protiv Carlosa Takama bio je na 115 kilograma, no toliko teškog ćemo ga teško ponovno vidjeti.

Budući da brži od Povetkina, kojem je vaga pokazala 100.6 kilograma, teško može biti, Anthony je odlučio biti što jači. Veliku prednost imati će i u dužini ruku, što je bio faktor koji je presudio kod jedinog Povetkinovog poraza. U pitanju je onaj od Vladimira Klička, nakon kojeg je velike kritike dobio sudac tog meča, koji je tolerirao Kličkov klinč i hrvanje u svakoj situaciji kad bi Povetkin došao na distancu s koje ga može ugroziti. Ovog puta će tako veliki faktor meča biti sudac, odnosno kriterij s kakvim će ući u meč.

Meč je na rasporedu sutra iza 22 sata, a ispod teksta možete pogledati cijelu manifestaciju vaganja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI