Anthony Joshua o svom stilu života: Neću bankrotirati poput Tysona i nekih drugih prvaka

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.10.2017 18:05h Autor:

Anthony Joshua

Anthony Joshua za sada se niti malo ne uklapa u neki stereotip boksačkih teškaških prvaka, koji su vrlo često znali podlijegati onome što donosi slava te na taj način ostajati i bez svog zarađenog novca.

Joshua je vrlo brzo postao zvijezda i vrlo brzo je od mladog boksača postao boksač koji zarađuje gomilu novca. Tako će za subotnji meč protiv Carlosa Takama zaraditi 20 milijuna dolara, što je svakako ogroman novac, no i novac koji se lako potroši uz životni stil za kakav su se odlučile neke ranije boksačke superzvijezde.

“Svi znamo priču Tysona, Riddicka Bowea, Holyfielda, svi znamo kako je to izgledalo izvan ringa i što im se dogodilo. No, mi na ovome radimo već tri ili četiri godine, tako da me promjena nije šokirala. Znali smo što će se pojaviti ukoliko dođem do svjetske titule. Jednostavno, moraš biti čovjek koji će ostati na pravom putu. Radili smo na tome i ja sam bio spreman te me nije uspjelo omesti. Sve je stvar razumijevanja ovog puta, koji je uvijek bio pun pozitivnih i negativnih stvari”, rekao je Joshua.

Gore spomenuti boksači su vrlo brzo svoje novce potrošili na uživanje u luksuzu, koji je uključivao i skupe tulume na kojima se moglo vidjeti puno pripadnika svjetske jet set elite. Joshua takva mjesta većinom izbjegava, a kada se i pojavi, to većinom bude iz proceduralnih razloga. On je tako još uvijek sportaš na prvom mjestu, a siguran je kako će to i ostati, neovisno o okolnostima.

“Najviše ekstravagantna stvar koju radim je ta da pomažem ljudima. Meni ne treba puno, pa čak i da zaradim 400 milijuna dolara u jednom meču, mislim da to neće utjecati na mene ili na moj životni stil. Nisam celebrity niti sam to ikad htio biti. Moj život je posložen i znam što trebam raditi svakog dana”, dodao je još na kraju sve popularniji boksač, ali boksač koji se po mnogočemu razlikuje od drugih prvaka.

Anthony Joshua ne voli biti u centru pažnje, osim kada je u ringu. A i tada je zvijer koja samo želi što prije odraditi svoj posao i nastaviti sa svojim životom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI