Anthony Joshua: Namjeravam Povetkina nokautirati u osmoj rundi

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.09.2018 09:40h Autor:

Anthony Joshua

Anthony Joshua iznio je svoje planove za današnji meč protiv Alexandra Povetkina i oni su vrlo ambiciozni. Naime, meč namjerava završiti, a najavio je kako će to napraviti nokautom u osmoj rundi.

Joshua je dobio puno kritika za svoj način boksa protiv Carlosa Takama, a posebno za svoj posljednji meč u kojem je savladao Josepha Parkera. Zbog puno duljih ekstremiteta od svojih protivnika, Anthony nije imao potrebno ulaziti u previše razmjena, nego je kontrolirao meč prednjim direktom. Naravno da to fanovima nije pružilo ono što su došli vidjeti. Takva naoko jalova dominacija je ono što boksači i njihovi treneri vole, ali publika ni u kojem slučaju.

Tako je Joshua shvatio da ovog puta mora nešto promijeniti pa je to javno odlučio najaviti. Da bi zadržao fanove koji su se razočarali u njega, ovog puta mora odraditi uzbudljiviju predstavu. Tako je otkrio na koji način namjerava završiti meč.

“Nadam se da ću ga nokautirati u osmoj rundi”, izjavio je Joshua, što je svakako nešto što će u startu probuditi nadu da bi se mogao opustiti i ponuditi sve ono što njegov talent donosi.

Svjestan je da su ga kritizirali kako mu je glavni cilj iz meča proći bez ikakve primljene štete te da zbog toga boksa kalkulantski. Upravo se i na to ovim putem osvrnuo.

“Dakle, po pitanju Povetkina. Potpuno sam fokusiran na meč, ali sam fokusiran i na to da ponudim dobru tuču. Nemam ništa protiv toga da izađem s masnicom na oku ili sa slomljenim nosom jer ovog puta sam spreman ponešto i primio da bih više od toga dao”, rekao je.

Hoće li to uistinu biti tako, saznati ćemo večeras oko 23 sata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI