Andre Berto potvrđen za Mayweatherovog protivnika 12. rujna

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.07.2015 21:18h Autor:

Andre Berto

Haićanin Andre Berto potvrđen je za idućeg protivnika Floyda Mayweathera, a njihov meč će se održati 12. rujna. Ovo je vijest koja je razljutila veliki broj boksačkih fanova, no i drugih potencijalnih protivnika, koji su se nadali meču s najplaćenijim boksačem svijeta.

Fanove najviše ljuti podatak da je Berto poražen tri puta u posljednjih šest mečeva te o borci koji se nalazi tek na 20. mjestu velteraške svjetske ljestvice po BoxRecu. Također, fanovima nije jasno kako se on uopće našao u kombinacijama za meč protiv Mayweathera. No, čini se kako prvak ima drugačije planove.

Victor Ortiz, jedan od tri borba koji su savladali Berta, izjavio je kako meč Maywethera i Berta niti nije boksački meč, a ništa blaži nisu bili niti još neki boksački analitičari. Amir Khan, borac koji je bio glavni kandidat za meč s prvakom, nije se do sad oglasio, no upravo on ima najviše razloga biti ljut što je ostao bez prilike koju je realno zaslužio.

Ipak, iako je datum službeno potvrđen, Berto još uvijek nije potvrđen od strane samog Floyda, iako se spominje kako su se menadžmenti sve dogovorili te usuglasili uvjete. Čak postoji i podatak da bi se ovaj meč mogao održati u besplatnom televizijskom prijenosu na CBS televiziji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI