Andre Berto: Neću dozvoliti da Floyd trčkara po ringu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.09.2015 20:38h Autor:

Andre Berto

Andre Berto pun samopouzdanja ulazi u subotnji meč protiv Floyda Mayweather, a uvjeren je kako ima taktiku koju će suprotstaviti poznatom Floydovom stilu.

Mnogi su Andrea Berta nazvali poklonom za Floyda Mayweathera i nedostojnim protivnikom, no Bertu to nije bitno. On je veliku priliku prihvatio, a namjerava ju iskoristiti. U svakom slučaju, dobro financijsku injekciju si je već osigurao i nema što izgubiti.

"Ono što ja mogu je ponuditi otvorenu borbu. A 12. rujna vidim pobjedu. To je to, a svi koji su me vidjeli znaju da neću dozvoliti Floydu da trčkara i bježi po ringu cijelo vrijeme. Dolazim mu oduzeti ono što ima kod sebe", samouvjereno je rekao Berto.

Ni on nije bio sretan s onim što su ponudili Mayweather i Manny Pacquiao 2. svibnja te mu je glavni cilj pokazati da se može i drugačije boksati.

"Svi su bili razočarani što je meč bio tako dosadan, no ja osobno nisam nikad nastupio u dosadnom meču te tako neće biti niti ovog puta. Imam veliko poštovanje prema onom što je Floyd postigao, no to ne znači da mu to ne namjeravam oduzeti", dodao je.

Na kraju je iznio svoj plan. On je uvjeren kako će se 12. rujna dogoditi nešto što će šokirati boksački svijet i o čemu će se dugo govoriti.

"Floyd je 19 godina na vrhu, a ja sam dobio priliku doći tamo i šokirati svijet. To ću i napraviti!", završio je izazivač, koji je u dosadašnjoj pro karijeri ostvario skor 30-3.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI