Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Američki mediji: Mayweather i Pacquiao su ubili boks! | Fight Site

Američki mediji: Mayweather i Pacquiao su ubili boks!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.05.2015 09:55h Autor:

Floyd Mayweather i Manny Pacquiao

New York i Las Vegas dva su vikenda za redom bili domaćini boksačkih mečeva koje je američka javnost s nestrpljenjem očekivala. Prvo je na rasporedu bio dvoboj između Klička i Jenningsa, a proteklog vikenda dugo očekivani meč Mayweather vs. Pacquiao.

Ovi su mečevi trebali vratiti zanimanje i vjeru američke javnosti za boks. No, nakon što je Kličko u dosadnih 12 rundi bio bolji od Jenningsa američki su mediji ironično konstatirali da je jasno zašto se Ukrajinac sedam godina nije borio u SAD-u. Mayweather i Pacquiao su u meču stoljeća, kako su mnogi nazvali ovaj dvoboj, pružili sve samo ne meč stoljeća. Američki su mediji razočarani onim što su vidjeli i malo je reći da su izgubili vjeru u boks.

"Mayweather vs. Pacquiao: mega borba koja to nije bila. Tako zvani meč stoljeća je bio uspavanka i kompletno gubljenje svačijeg vremena i novaca. Osim za ljude koji se nakon ovog meča valjaju u hrpi novca, ni sami ne vjerujući kako su nas ponovno uspjeli nasamariti.", komentar je Chrisa Chasea iz USA Today.

"Svi smo željeli da ova borba bude nešto veće od onog što jest. Boks koji su poznavali naši očevi i djedovi jednostavno više ne postoji. Boks je mrtav i Mayweather i Pacquiao su ga ubili. Nikad više ljudi neće dati 100 dolara za TV prijenos u kojem se dva starca grabe 36 minuta. Osim možda u slučaju revanša.", dodao je Chris Chase.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI