Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Šamar ostavio crveni otisak na Vitalijevom licu | Fight Site

Šamar ostavio crveni otisak na Vitalijevom licu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.02.2012 06:46h Autor:

Vitalij Kličko

Šamar ili bolje rečeno šamarčina, koju je Dereck Chisora opalio Vitaliju Kličku na službenom vaganju uoči meča za titulu prvaka svijeta, ostavila je veliki crveni otisak na Kličkovom licu.

No, iskusni i očito vrlo mirni Vitalij je ostao relativno miran i nije se odlučio na vraćanje istom mjerom što je, može se sa sigurnošću reći, spriječilo jači fizički obračun već na vaganju.

Prema izjavama trenera, ali i menadžera britanskog borca, jasno je da su i oni ostali u šoku nakon divljačkog čina i da nisu očekivali ovakav potez koji će Chisoru, usputno rečeno, koštati oko 50 tisuća dolara kazne. S obzirom da izazivač nije plaćen niti približno onako sočno kao Kličko, nema sumnje da će ga ta pozamašna svotica zapeći više nego onaj šamar Vitalija.

“Kako ja na to vidim, on nije normalan. Nije sasvim svoj. No, nema veze; odgovor ćete vidjeti u subotu navečer. Tada ću ja udarati njega. Vidi se da je nervozan i da se boji. Inače ne bi radio ovakve stvari. Chisora me nije udario kao boksač, nego kao curica – otvorenom rukom. Ako hoće nekoga udariti, to mora učiniti zatvorenom šakom”, poručio je Vitalij novinarima nakon nemilog incidenta.

Je li Chisora uspio započeti psihološki rat i u njega uvući inače uvijek mirnog Vitalija, vidjet ćemo već danas. Jedno je sigurno – Chisora je B klasa boksača i teško će samo svojim udaračkim kvalitetama napraviti nešto više. Možda je i to razlog ovakvog sramotnog poteza već na službenom vaganju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI