Alvarez: Spreman sam za Golovkina!

K1 / Boks 23.11.2015 12:42h Autor:

Saul Canelo Alvarez

Meksikanac Canelo Alvarez proteklog je vikenda u Las Vegasu svladao Miguela Cotta i tako postao WBC-ov prvak u srednjoj kategoriji. Prema posljednjim informacijama, Alvarez je spreman za Golovkina i prema riječima promotora Oscara De La Hoye ta će se borba i dogoditi.

Iako je odmah nakon slavlja nad Cottom izjavio kako mu je teško u tom trenutku komentirati potencijalni meč s Golovkinom, Alvarez je ohladio glavu i poručio kako je otvoren za taj meč te bi se on mogao dogoditi iduće godine.

"Uoči ovog meča me puno ljudi ispitivalo o borbi s Golovkinom, ali sam iz poštovanja prema Cottu izbjegavao davanje odgovora. Sada mogu pričati o tome. Spreman sam za Golovkina. Poznajem ga jako dobro i nas smo dvojica prijatelji. Ne bojim se nikoga pa tako ni njega, a ako mi ne vjerujete, bit ću spreman odmah ući u ring s njim i boriti se 12 rundi kako bih to dokazao", izjavio je Alvarez.

Njegov promotor Oscar De La Hoya potvrdio je da Canelo već ima dva dogovorena datuma u 2016. godini, ali je tom prilikom izbjegao bilo kakvo povezivanje s Golovkinom.

"Naravno da će se boriti s Golovkinom, ali mi ćemo prvo pustiti Canela da se odmori i tek onda vidjeti što je najbolje za njega", poručio je Oscar De La Hoya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI