Alistair Overeem će komentirati meč Badra i Verhouvena

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.12.2016 15:28h Autor:

Alistair Overeem/ Photo: Igor Mićić

Jedan od najiščekivanijih kickboxing mečeva posljednjih godina, Rico Verhouven vs. Badr Hari, koji je na rasporedu ove subote na Glory Collision priredbi u njemačkom Oberhausenu imat će i jednog slavnog borca na komentatorskoj poziciji- UFC zvijezdu i pobjednika K-1 Grand Prixa 2010., Alistaira Overeema.

“Tražili su me da budem komentator za priredbu. Ovo će mi biti drugi put da komentiram borbe. Napravio sam to jednom prije nekoliko godina. Svidjelo mi se i Glory je mislio da bi bilo lijepo da se pridružim komentatorskoj ekipi, tako da ću to i napraviti. Već sam planirao doći na borbu ove subote, to je velika kickboxing borba”, potvrdio je Overeem na MMA Houru.

Overeem je kao pravi ljubitelj kickboxinga oduševljen borbom “stare i nove škole”.

“Imate Rica Verhouvena koji je prvak već tri i pol godine, neporažen. I bori se protiv Badr Harija, ‘Zločestog dečka’ K-1 organizacije…nikada nije osvojio Grand Prix, ali je praktički pobijedio sve najbolje borce u nekom trenutku. On je jedan od najopasnijih boraca, tako da imate novog klinca i staru, opasnu legendu.”

Među Harijevim žrtvama našao se i sam Overeem koji se u svojim svojim K-1 danima dva puta obračunao sa “Zločestim dečkom”. Prvo ga je nokautirao 2008., a u revanšu iduće godine Marokanac mu se osvetio tehničkim nokautom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI