Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ako je ovo vrijedilo 23 milijuna dolara, koliko onda zaslužuju UFC-ove zvijezde? | Fight Site

Ako je ovo vrijedilo 23 milijuna dolara, koliko onda zaslužuju UFC-ove zvijezde?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.10.2013 09:34h Autor:

Kličko VS Povetkin

Dvoboj Vladimira Klička i Alexandera Povetkina najavljivao se kao jedan od najvećih boksačkih spektakla posljednjih godina, borba koja će oboriti s nogu milijune gledatelje diljem svijeta.

Na kraju jedino što su svojim nastupom Vladimir i Alexander uspjeli je uspavati borilačke fanove, a oni koji nisu zaspali uhvatili su se tipkovnice i putem raznih medija izrazili svoje ogorčenje njihovim nastupom.

Nekima tako nije promaknula ni informacija da su ova dva borca za nastup dobila ukupno 23 milijuna dolara. Znatno više je, naravno, dobio Vladimir kojem od tog dijela pripada 17 i pol milijuna, dok preostalih pet i pol milijuna dolara ide na račun Alexandera.

Mnogi smatraju kako nijedan od njih nisu ovom prilikom zaslužili taj novac, koji je zasigurno u stvarno i prilično veći, pogotovo u Vladimirovom slučaju, nakon što se tome pridodaju sponzorski prihodi i još poneki bonusi.

Ako je njihov takav nastup zaista vrijedio ukupno 23 milijuna dolara, koliko su onda primjerice zaslužili dobiti Jon Jones i Alexander Gustafsson za svoju sjajnu borbu koju su nedavno odradili?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI