Adonis Stevenson se probudio iz kome, tvrdi njegova djevojka

K1 / Boks 23.12.2018 12:41h Autor:

Adonis Stevenson

Iako su se pojavile informacije da je Adonis Stevenson još uvijek u komi, njegova djevojka Simone God potvrdila je da se boksački prvak iz kome probudio te se uspješno oporavlja u društvu svoje obitelji.

Bivšeg WBC prvaka poluteške kategorije 1. prosinca je nokautirao izazivač Oleksandr Gvozdyk. Nakon što mu je pozlilo u svlačionici Stevenson je hospitalitziran te je stavljen u medicinski induciranu komu kako bi se ubrzao njegov oporavak.

Promotor Yvon Michel ovog je tjedna izjavio da je Stevenson još uvijek u komi i ne pokazuje znakove oporavka što je u priopćenju jučer demantirala njegova djevojka, iako nije poznato kada se točno probudio.

“Unatoč nedavnim izvještajima medija želim razjasniti da je Adonis budan. Oporavlja se od svoje ozljede u privatnom društvu svoje obitelji i liječničkog osoblja. Adonis je svjetski prvak u ringu, a istu borbenost, snagu i odlučnost pokazuje u svom oporavku.

“Adonis i naša obitelj smo toliko zahvalni za svu ljubav i potporu te vas s poštovanjem molimo da Adonisu i našoj obitelji date privatnost dok se liječi od svoje ozljede. Adonis praznike provodi uživajući u glazbi i društvu Adonie i svoje obitelji te vam svima šalje ljubav i zahvalnost.”

(VIDEO) Oleksandr Gvozdyk nokautirao Adonisa Stevensona, Kanađanin hospitaliziran u kritičnom stanju

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI