Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Adegbuyi se poigrao s Lascenkom, Hron nokautiran laktom! (VIDEO) | Fight Site

Adegbuyi se poigrao s Lascenkom, Hron nokautiran laktom! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.11.2012 09:11h Autor:

Benjamin Adegbuyi

Odlična SuperKombatova priredba sinoć je u Rumunjskoj ponudila nekoliko zaista odličnih mečeva, a među najveća iznenađenja spada Benjamin Adegbuyi koji se s lakoćom poigrao s Lascenkom.

Najjača priredba ove godine sjajne K-1 organizacije SuperKombata donijela nam je u Craiovi nekoliko odličnih mečeva. Nije nedostajalo baš ničega, od strašnog ilegalnog nokauta laktom do šokantnog poraza Sergeija Lascenka.

Kao što smo vas već sinoć izvijestili, Poturak je izgubio sudačkom odlukom u meču protiv Ibrahima Aaraba, iako je dao prilično dobar meč, a u ostalim borbama također je bilo izuzetno zanimljivo.

Tomas Hron do svoje je pobjede stigao zahvaljujući tome što mu je protivnik Dimitry Bezus diskvalificiran nakon što je iz okreta pogodio Hrona silovito laktom u bradu, a Čeh se odmah srušio na pod.

U turniru Final Elimination prva dva su meča završila sudačkom odlukom, pobjedu su na taj način ostvarili Pavel Zhuravlev i Sebastian Ciobanu, a druga dva meča završila su već u prvoj rundi. Ismael Londt bez problema je sredio Daniela Sama, a meč je prekinut nakon liječničke intervencije.

U ringu su se nakon njih našli Benjamin Adegbuyi i Sergei Lascenko. Trebao je to biti iznimno neizvjestan meč, tako su barem očekivali gledatelji u dvorani, no impozantni Benjamin sve je riješio bez ikakvih problema. Njegovi treneri čak u  ring uletjeli kako bi proslavili pobjedu i prije nego što je sudac prekinuo borbu, jer je Lascenko tada još ipak bio u stanju nastaviti meč, no doslovno na svega nekoliko sekundi, jer ga je Adegbuyi ponovno poslao na pod.

Sve u svemu, odlična priredba Super Kombata, nadamo se da će nam ovakve spektakle donositi u budućnosti što češće.

SuperKombat Final Elimination, rezultati:

Prestiž borba: Ibrahim Aarab def. Dzevad Poturak – sudačkom odlukom

Prestiž borba: Tomas Hron def. Dimitry Bezus – diskvalifikacija (nedozvoljeni udarac laktom)

Final Elimination 1: Pavel Zhuravlev def. Freddy Kemayo- sudačkom odlukom

Final Elimination 2: Sebastian Ciobanu def. Roman Kleibl- sudačkom odlukom

Final Elimination 3: Ismael Londt def. Daniel Sam –  TKO R1 (liječnička intervencija)

Final Elimination 4: Benjamin Adegbuyi def. Sergei Lascenko – KO R1

Prestiž borba: Ionuţ Iftimoaie def. James Wilson- sudačkom odlukom

Prestiž borba: Catalin Morosanu def. Carter Williams- sudačkom odlukom

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI