Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
50 cent postaje profesionalni boksač?! | Fight Site

50 cent postaje profesionalni boksač?!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.05.2012 06:27h Autor:

50 cent

Velikoj većini pratitelja profesionalnog boksa i karijere Floyda Mayweathera Juniora nije promaknula činjenica da se uz ring u posljednje vrijeme vrlo često može vidjeti poznatog repera 50 centa.

Slavni Amerikanac razvio je s jednim od najboljih profesionalnih boksača današnjice veliko prijateljstvo, obojica ne skrivaju da se vrlo intenzivno druže, a Floyd je 50 centa očito itekako zarazio boksom, iako kaže da ga voli od malih nogu.

50 cent je tako otkrio da u posljednje vrijeme sve više razmišlja da i sam navuče rukavice na ruke i uđe u ring. “To je ono za što se pripremam, ali ne želim se boriti protiv vozača taksija. Volim ovaj sport, u njega sam se zaljubio još kao 12-godišnjak, a sad sam u tome svakodnevno zahvaljujući Floydu”, rekao je 50 cent.

“Prije nego uđem u ring moram izgubiti dosta na težini. Sada imam malo više od 90 kilograma, a htio bih se boriti do 76 kilograma”, otkriva pjevač svoje planove.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI