.

K1 / Boks 01.06.2008 11:23h Autor:

Brock Lesnar

Već neko vrijeme se šuška o povratku Brocka Lesnara u UFC, kojem uskoro istječe ugovor s WWE-om. Brock se u ponedjeljak nije pojavio na WWE-ovom showu u živo iako je bio najavljen, a u subotu je prisustvovao UFC 184 gdje je razgovarao s Danom Whiteom.

Samo nekoliko dana nakon što se nije pojavio na WWE-ovom showu "Night Raw", bivši UFC-ov prvak, Brock Lesnar, se pojavio u Los Angelesu na UFC-u 184 gdje se susreo sa svojim bivšim šefom, Danom Whiteom.

Lesnar je bio najveća zvijezda UFC-a tijekom najuspješnijeg perioda te organizacije. Brock je u srpnju 2009. predvodio njihov najveći show ikad, UFC 100. Godinu dana kasnije je izgubio pojas od Caina Velasqueza, a u MMA mirovinu je otišao 2011. nakon što ga je porazio Alistar Overeem te se vratio profesionalnom hrvanju.

Lesnar je od onda veliki mamac za WWE publiku i postoji mogućnost kako neće produžiti svoj ugovor s kečerskom organizacijom kako bi postao "slobodan igrač" i pričekao ponude organizacija koje se otimaju za njega kako bi odabrao onu najbolju.

Fotografiju Lesnara i Dane je na Twitteru objavio UFC-ov direktor za odnose s javnošću, Dave Sholler.

O čemu je dvojac razgovarao, to nije poznato, ali prema svemu sudeći, Brock bi mogao biti vrlo blizu UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI