Zelg Galešić – novi član Sci-Muscle tima!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 25.04.2013 14:48h Autor:

Zelg Galešić

Zelg Galešić, jedan od naših najboljih MMA boraca, novo je ime u Sci-Muscle timu! 34-godišnji Zelg Benkei Galešić odlučio se na taj način učiniti iskorak u suplementaciji odabravši suplemente britanske kvalitete i najviših standarda.

Zelga često zovu "Hrvatski wunderkid" ili "Mali Cro Cop", međutim najpoznatiji je po nadimku Benkei prema legendarnom japanskom samuraju.

"Želim napredak u kvaliteti mišićnoga tkiva i porastu snage te mi se ukazala prilika da isprobam Sci-Muscle suplemente. Iako okus nije važan kad se govori o kvaliteti proizvoda, ipak moram naglasiti da su njihovi proteini zaista najbolji od svih koje sam probao! Osim toga, njihova kvaliteta i čistoća je na najvišem nivou", komentira Galešić potpisivanje sponzorske suradnje sa Sci-Muscleom.

"Sci-Muscleova paleta proizvoda u potpunosti zadovoljava sve moje potrebe za suplementima, a njihova kvaliteta mi omogućava da bez brige pristupam treninzima znajući da organizam iz suplemenata dobiva sve potrebne nutrijente. Ne sumnjam da će i rezultati biti pozitivni", dodaje Galešić.

Zelg Galešić je svoj prvi profesionalni nastup imao 12. rujna 2004. u Ultimate Combat 11: Wrath of the Beast, gdje je već nakon 16 sekundi pobijedio Jima Bentleya. Trenutno je član Bellatoir Fighting Championshipsa, a u dosadašnjoj karijeri borio se u Cage Rageu, PRIDE-u, DREAM-u i Hero`su.

Najveći uspjeh kojeg je Zelg Galešić zabilježio u dosadašnjem dijelu karijere jest osvajanje britanske Cage Rage titule u srednjoj kategoriji. Zelg je član Trojan Teama, a trenutni skor mu je 11-8.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI