Upoznajte Elenu Zdjelar Sci-Muscle EU Brand Ambassador i fitness model (PHOTO)

FitnessIZDVOJENA VIJEST 22.06.2013 13:00h Autor:

Elena Zdjelar

Sci-Muscle ponosno predstavlja: ovo je Elena Zdjelar, Sci-Muscle EU Brand Ambassador i fitness model! Prekrasna je Elena novo lice Sci-Muscle tima, te je tom prigodom Elena dala i ekskluzivni intervju za Fight Site.

Na početku smo Eleni zaželjeli dobrodošlicu u Sci-Muscle tim gdje će, uz Evu Rusan, Marka Barića, Zelga Galešića i Miroslava Kolobarića biti predstavnik i promotor brenda Sci-Muscle.

"Imam 35 godina i ekonomistica sam po struci.No, ne radim u struci već s mužem vodim sportski klub "Prime klub Poreč" u kojemu vodimo više grupa (taekwondo, tae-bo, crossfit, MMA, king boxing, te uskoro UFC Fit i Body Fit), te individualne treninge i programe prehrane. Klub je osnovan još 1985. god. kao taekwondo klub "Poreč", prije dvije godine je preimenovan u Prime klub Poreč. Uglavnom smo se bavili borilačkim sportovima, u kojima smo ostvarili zavidne rezultate.Moj suprug, Dragan Zdjelar, 17 godina je vršio funkciju selektora ITF Taekwondo reprezentacije, iz koje su se formirali borci, poput danas svima poznatog Zelga Galešića.", kaže na početku u upoznavanju Elena.

No, osim što vodi privatne i grupne programe, Elena je i sama aktivna sportašica.

"Kao tinejdžerica sam se počela baviti sportom, ali tek krajem prošle godine sam počela razmišljati i o natjecanjima. Ideja o izlazku na binu sazrijela je krajem godine tako da sam početkom 2013. godine počela s pripremama za ovu godinu i svoje prvo natjecanje. Mislim da kod nas fitness modeling još nije dovoljno poznat, ali u svijetu je to vrlo poznat i tražen sport", kaže Elena koju već sutra očekuje prvo natjecanje.

"Da, pripremam se za "The Nutrition IBFF World Championship 2013" koji će se održati 23. lipnja 2013. u Kopru.To mi je prvo natjecanje i jako sam uzbuđena.", uz smješak samopouzdanja kaže Elena koja svakodnevno odrađuje naporne treninge priprema za Kopar.

"Prva tri mjeseca sam radila i aerobne i anaerobne treninge, dok zadnja dva mjeseca radim isključivo anaerobne treninge. Prehrana je jako bitna tijekom čitavog perioda priprema. Ja imam sreću jer imam vrlo brz metabolizam tako da ne moram "gladovati", a i kategorija u kojoj se natječem (fitness model) ne iziskuje iscrpljujuće dijete", kaže Elena koja jako dobro podnosi pripreme i svakodnevne treninge i u ovim ljetnim danima.

Kako ljudi reagiraju na promjene koje Elena postiže treningom?

"Jako puno vremena provodim u dvorani, ne samo zbog svojih priprema nego i zbog individualnih treninga i ostalog posla, a ondje su svi već navikli na moju promjenu u izgledu tako da od svojih članova u klubu i prijatelja imam samo podršku."

Elena je postala Sci-Muscleov EU Brand Ambassador. Kako će to utjecati na tijek njezine fitness model karijere?

"Da, postala sam Sci-Muscleov EU Brand Ambassador i mislim da je to odličan početak karijere i jako se veselim svemu tome. Kroz ovu suradnju zacijelo ćemo svi biti zadovoljni. Ja ću prezentirati brend na najbolji mogući način, a sigurna sam da će i podrška Sci-Musclea meni biti od koristiti i za mene osobno, ali i za moj klub i sve njegove članove.", kaže Elena.

Što reći mladima koji se žele baviti fitness modellingom?

"Poručila bih im da ne dozvole da im itko kaže da to ne mogu, moraju imati cilj, jer svatko može doći do takve forme, treba to shvatiti kao stil života u kojemu poštujes i voliš vlastito tijelo. Za mene to nije nikakvo odricanje, nego velika ljubav prema onome što radim i tek kad to shvate tako moći će i teško trenirati i imati prehranu koja će olakšati put prema realizaciji željenih ciljeva.", zaključuje Elena Zdjelar kojoj smo zaželjeli dobrodošlicu u Sci-Muscle tim.

Zorana Jagodić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI